Simbol Int Bonanova

Coneix-nos

L'Institut Bonanova és un centre públic especialitzat en formació sanitària i sociosanitària. Oferim a més de 1.500 estudiants:

Estem vinculats al Parc de Salut MAR i al seu Campus

Formem part del Parc de Salut MAR de Barcelona, el consorci assistencial i de coneixement que agrupa l'Hospital de Mar, l'Hospital de l'Esperança, centres sociosanitaris i de salut mental, l’Institut Bonanova, centres de recerca i els estudis universitaris de ciències de la salut i de la vida adscrits a la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra.

Més de 30 anys d'experiència, ben integrats al sector de la salut i totalment orientats a l'exercici professional

Des del 1979 hem format professionals per treballar en el sector de la salut, biomèdic i d'atenció sociosanitària, un dels més dinàmics i més importants per al benestar de la nostra societat.

El professorat i les col·laboracions amb empreses d'aquest sector, als centres del Parc de Salut MAR, l'actualització permanent i l'adaptació a la realitat tecnològica i social converteixen l'Institut Bonanova amb una de les millors opcions per a la inserció laboral en hospitals, centres d’atenció primària, sociosanitaris, de salut mental, de diagnòstic per la imatge, laboratoris, etc.

Fundació Bonanova

Erasmus

Agenda 21 BCN

Innovafp

ISO 9001