Simbol Int Bonanova

Biblioteca

La Fundació Bonanova disposa d'una biblioteca que conté els fons especialitzats en Sanitat i Atenció a la dependència, dirigits als cicles formatius que cursem (Auxiliar d'infermeria, Documentació, Imatge pel diagnòstic, Laboratori de diagnòstic Clínic, Radioteràpia, Anatomia Patològica i Atenció Sociosanitària / a la dependència) i totes les matèries que envolten aquesta formació. Actualment té un fons de 4000 volums, i manté 20 títols de revistes, 300 títols de material audivisual a més realitza dossiers diversos i reculls de premsa sobre sanitat i educació. 

La biblioteca te com a missió integrar els fons bibliogràfics, documentals i audiovisuals de l'Institut Bonanova i donar suport a la docència i a la recerca, amb prioritat a la pròpia comunitat. Satisfer les necessitats d'informació científica, aprenentatge, de recerca i de formació continuada, adquirint, catalogant, conservant i posant a l'abast les col·leccions adients de llibres, revistes i documents en qualsevol suport.

L'entrada i consulta de documents és de lliure accés en horari de atenció al públic.

El préstec esta restringit als alumnes membres de la Fundació Bonanova. 

Equipament: 35 punts de treball, fotocopiadora d’autoservei, préstec d'ordinadors portatils, WI-FI, punts de connexió de xarxa elèctrica per a ordinadors portàtils.

Fundació Bonanova

Erasmus

Agenda 21 BCN

Innovafp

ISO 9001