Simbol Int Bonanova

Notícies

19 de desembre de 2019 - Informació general

Acte de cloenda de l'alumnat de CFGM de Cures Auxiliars d'infermeria

Aquest dimarts hem celebrat a la Sala Marull de l'Hospital del Mar l'acte de cloenda de l'alumnat de CFGM de Cures Auxiliars d'infermeria ha estat un acte ple d'emocions i professionalitat.

Durant l'acte va haver-hi moments de reconeixement per a tots els alumnes i es van lliurar els premis de crèdits de síntesi les tutores i la diectora van oferir parlaments de felicitació a tot l'alumnat i Lourdes García Zaldívar directora d’Infermeria del PSMAR ens va regalar una conferència molt enriquidora sobre els inicis dels tècnics de Cures Auxiliars d'infermeria, i també hi va haver temps per dedicar-lo a l'Imma Vergés per la seva dedicació com a professora d'aquest cicle.

La cloenda és un moment molt emotiu per a tota la nostra comunitat, perquè és un dia de celebració i de reconeixement de l'esforç dut a terme per tot l'alumnat. Hem tancat una etapa molt intensa, un viatge transformador al qual heu dedicat gran part del vostre temps, ampliant coneixements, capacitats i habilitats, i que esperem que us ajudi a descobrir noves oportunitats de futur.

Moltes felicitats a tots i molts èxits!!!

Podeu veure totes les fotografies de l'acte a:

 

Fundació Bonanova

Erasmus

Agenda 21 BCN

Innovafp

ISO 9001