Simbol Int Bonanova

Agenda

16 de desembre - Institut

Presentació de la plataforma QReport

La presentació es farà el dilluns 16 de desembre a les 15:30 h i el projecte ha estat possible gràcies a un ajut Dualiza, promogut per l'Associació Nacional FPempresa i la Fundació Bankia per a la Formació Dual. La plataforma permet la consulta de casos radiològics des de qualsevol ordinador amb connexió a internet. L'Institut Bonanova ha desenvolupat un banc d'imatges radiològiques anonimitzades amb l'objectiu de simular la plataforma que s'utilitza als Serveis Hospitalaris de Radiodiagnòstic, anomenada PACS (Picture Archiving and Communication System).

El projecte s'ha realitzat amb la col·laboració de l'empresa IBERORAD, que ha desenvolupat la plataforma informàtica QReport per gestionar els estudis radiològics de manera remota. L'adaptació i personalització d'aquesta plataforma per a la docència permet als alumnes realitzar activitats sobre casos reals a distància, de manera que el sistema sigui exportable a altres centres de formació.

Les aplicacions pedagògiques de la plataforma són:

  • Adquirir pràctica clínica: permet la visualització d'imatges mèdiques de diferents especialitats.
  • Edició d'imatges: tècniques de treball per la correcta manipulació de les imatges mèdiques.
  • Avaluació competencial: planificació d'activitats presencials i online amb infinitat de recursos didàctics per treballar les diferents competències de l'usuari.

Cal confirmar assistència.


 

Enllaços relacionats

Fundació Bonanova

Erasmus

Agenda 21 BCN

Innovafp

ISO 9001